Kurser

Meditation og Fordybelse
– med krop, nærvær og hjerte

På dette kursus vil du lære at meditere og dermed få dybe indsigter om dig selv. Du vil få en dybere kontakt med dig selv,  mere vågenhed i dit liv.

Behagelige og ubehagelige følelser er en del af livet. Nogle gange fører de til glæde og berigelse andre gange til stress, angst og ensomhed. Tidligt i livet lærer vi at skjule eller benægte vores følelser og mister dermed tiltro til, om det vi føler er rigtigt, om tankerne og følelserne er ok – ja om du er ok.

Gennem fordybelsen i mindful meditation vil du bl.a. lære at få dybere kontakt til:

Kroppen: En dybere kontakt til din krop. Kroppen fortæller dig allerede, hvad du dybest set tænker, føler, mener vha. sammentrækninger, opspændinger, mavesmerter mm. Når du ikke lytter til kroppen, skruer den op for signalerne – hovedpine, søvnløshed, stress, angst, depression.
Nærvær: Gennem åndedrættet lærer du at være nærværende, at være til stede i dit liv, at nyde Nuet og at få indflydelse på dit nervesystem – stress eller afspænding
Hjertet: Gennem kontakt til hjertet lærer du at åbne til endnu dybere kærlighed til dig selv og andre. Du lærer at finde den dybeste kontakt til dig selv, din intuition og at handle ud fra tillid i stedet for bekymring og angst.

Kurset er for dig, der har lyst til at meditere, dig der mærker en længsel efter at blive mere dig, og ønsker at få en forståelse for hvorfor du reagerer, som du gør.

Kurset består af guidede meditationer, oplæg, udveksling, mindre kropsøvelser bl.a. blid yinyoga, og spændings- og stressforløsende øvelser. Mød op i tøj du kan bevæge dig i.

Tid: 6 torsdage på følgende datoer: 5.9 – 26.9 – 17.10 – 7.11 – 28.11 – 19.12   –  2019
Alle aftener klokken 18.30-21.00

Pris 1800 kr som betales ved tilmelding, se betalingsoplysninger længere nede

Adresse: Min klinik på Vesterbro 18, 9000 Aalborg – tæt på bus/tog og med p-pladser ved Aalborg Kongres og Kulturcenter

Tilmelding: Ring 29 76 65 85 – eller send en mail med navn, adresse og telefonnr til mail@janniedidia.dk

Betaling: Når du har  fået bekræftet, at der er plads på holdet – kan du mobilpay på 655311 eller på reg. 9070 konto 0000161020, det er vigtigt, at du skriver, hvilket hold du tilmelder dig. Tilmelding er gyldig, når betaling er modtaget

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger

Tidligere kursister udtaler:

Jeg kan kun give Jannie min varmeste anbefaling.

Jannie forstår at guide, og møde mennesker, lige hvor de er.
Jeg har hos Jannie oplevet en ro, og en forståelse, som er helt særlig. På Jannies kurser får man lov til at være – bare være, det er ikke nødvendigt at foregive noget som helst, man er god nok som den man er.
Jeg har fået gode værktøjer med i bagagen, som jeg bruger hver eneste dag. Jeg giver mig selv ro, en ro jeg tidligere ikke havde så let ved at finde.
Det kan være svært at sætte ord på det særlige jeg har fået – men jeg mærker det helt tydeligt, og jeg ved hvor jeg finder Jannie, når jeg har brug for hendes viden og kompetence.
Jannie er for mig noget helt særligt.
De varmeste hilsner
Gitte
—————–
Jeg har haft utrolig meget glæde af at være på Jannies meditations kursus.
Pga. svære ting jeg har oplevet tidligere i mit liv, har jeg døjet en del med stress. Sammen med Jannie lærte jeg at finde roen igen. Hun har en virkelig behagelig måde at lære fra sig på. Især vejrtrækningsøvelserne er blevet min trofaste følgesvend. De dybe vejrtrækninger hjælper mig til at mindske min angst og hjælper mig ligeledes til at falde hurtigere i søvn.
Kærlig hilsen Kirsten R

Cert. psykoterapeut, Coach og Meditationslærer
Jannie Didia
Vesterbro 18, 9000 Aalborg
tlf 29766585

mail@janniedidia.dk
CVR 35503102

  

 

Jannie Didia er certificeret ID-Psykoterapeut, Coach, Supervisor, Parterapi og Mindfulness Meditationsunderviser med egen klinik i Aalborg. Psykoterapi – Coaching – Selvudvikling – Meditation