Kurser

Dybere relation og nærvær med dit barn

Et kursus for forældre til børn mellem 6 og 10 år

Et kursus for dig der gerne vil opbygge en dybere relation til dit barn bygget på tillid, forståelse og gensidig respekt.
For dig der gerne vil have mere viden, flere redskaber og større forståelse for dit barns udvikling og reaktioner.

Dit barn udvikler sig hele tiden. På dette kursus vil du få en forståelse for hvordan dit barn udvikler sig, og hvorfor dit barn reagerer, som det gør, hvorfor det ikke ”hører efter”, hvorfor du skal sige det samme igen og igen, og hvordan du bedre kan undgå at jeres samvær ender i konflikt.

Kurset vil være bygget op omkring den neurosekventielle forståelse med mindful tilgang, det vil sige, at der på kurset skabes en ikke-dømmende forståelse for, hvordan dit barns hjerne udvikles i sekvenser under opvæksten, og hvordan du med den viden får skabt en meget bedre relation og udvikling for barnet. Du får konkrete eksempler og vejledning i, hvordan du ud fra dels dine egne og dels barnets reaktioner og signaler, kan skabe en mere positiv relation.

Et kursus der gennem dine konkrete eksempler og erfaringer med dit barn bygger bro mellem den traditionelle udviklingspsykologi og hjerneforskning.

Tid: 6 tirsdage på følgende datoer: 26.2, 12.3, 26.3, 02.4, 23.4, 7.5 2019
Alle aftener klokken 18.30-21.00

Der vil maks. være 8 deltagere.

Pris 1800 kr som betales ved tilmelding, se betalingsoplysninger længere nede

Adresse: Min klinik på Vesterbro 18, 9000 Aalborg – tæt på bus/tog og med p-pladser ved Aalborg Kongres og Kulturcenter

Tilmelding: Ring 29 76 65 85 – eller send en mail med navn, adresse og telefonnr til mail@janniedidia.dk

Betaling: Når du har  fået bekræftet, at der er plads på holdet – kan du mobilpay på 655311 eller på reg. 9070 konto 0000161020, det er vigtigt, at du skriver, hvilket hold du tilmelder dig. Tilmelding er gyldig, når betaling er modtaget

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger

Tidligere kursister udtaler:

Jeg kan kun give Jannie min varmeste anbefaling.

Jannie forstår at guide, og møde mennesker, lige hvor de er.
Jeg har hos Jannie oplevet en ro, og en forståelse, som er helt særlig. På Jannies kurser får man lov til at være – bare være, det er ikke nødvendigt at foregive noget som helst, man er god nok som den man er.
Jeg har fået gode værktøjer med i bagagen, som jeg bruger hver eneste dag. Jeg giver mig selv ro, en ro jeg tidligere ikke havde så let ved at finde.
Det kan være svært at sætte ord på det særlige jeg har fået – men jeg mærker det helt tydeligt, og jeg ved hvor jeg finder Jannie, når jeg har brug for hendes viden og kompetence.
Jannie er for mig noget helt særligt.
De varmeste hilsner
Gitte
—————–
Jeg har haft utrolig meget glæde af at være på Jannies meditations kursus.
Pga. svære ting jeg har oplevet tidligere i mit liv, har jeg døjet en del med stress. Sammen med Jannie lærte jeg at finde roen igen. Hun har en virkelig behagelig måde at lære fra sig på. Især vejrtrækningsøvelserne er blevet min trofaste følgesvend. De dybe vejrtrækninger hjælper mig til at mindske min angst og hjælper mig ligeledes til at falde hurtigere i søvn.
Kærlig hilsen Kirsten R

Cert. psykoterapeut, Coach og Meditationslærer
Jannie Didia
Vesterbro 18, 9000 Aalborg
tlf 29766585

mail@janniedidia.dk

  

 

Psykoterapi – Coaching – Selvudvikling – Meditation