Kurser

Ny udviklingsgruppe

for dig der ønsker terapeutisk støtte til din personlige udvikling

Kunne du tænke dig at deltage i et gruppeterapiforløb sammen med andre kvinder, der også ønsker at sætte fokus på sit eget liv og udvikling, og relationen til sig selv og til andre?

Jeg starter et forløb op 6 torsdage.
Første gang den 21.september og derefter hver anden torsdag. Sidste gang den 14.december.

Gruppen vil bestå af 5-8 deltagere

Gruppen er en terapi- og udviklingsgruppe og emnerne er forskellige fra gang til gang, alt efter hvad der rører sig i dig og gruppen. Jeg vil komme med et oplæg til hver gang, der vil åbne for refleksioner, situationer, reaktioner, problematikker, oplevelse af egne styrker og kvaliteter mm.

Formen varierer efter gruppens behov. Det kunne f.eks. være samtale, situations-opstilling med små dukker, kontakt til kroppen, vejrtrækning, drømmetydning mm. Vi vil altid starte med en afspændingsøvelse. Vi vil øve enkle og meget effektive øvelser, som du kan få stor glæde af i din hverdag.

Der er tavshedspligt for alle i gruppen, og dine grænser vil blive kærligt respekteret.

Hensigten er at skabe forandring ved:
At blive mere bevidst
At udvikle kompetencer og udnytte egne evner
At genfinde den psykiske og energimæssige balance
At blive mere hel og hvile i mere i dig selv
At bryde med gamle roller, overbevisninger og adfærdsmønstre og finde dit sande selv

Tidspunkt:  Hver anden torsdag klokken 17 -20 med opstart den 21.september.
Datoer: er 21.9 – 5.10 – 19.10 – 02.11 – 16.11 – 30.11 – 14.12.2023
Sted: Min klinik på Vesterbro 18, 9000 Aalborg
Pris pr gang kr. 695
Tilmelding: Er bindende for hele perioden og udeblivelse refunderes ikke.  Tilmelding er først gyldig og din plads sikret, når du har betalt. Beløbet for hele forløbet kr. 4170 betales ved tilmelding på
Sparekassen Danmark: reg.nr 9070 – konto 0000161020 oplys navn og kursus
Kontakt mig altid før tilmelding så vi er sikre på, der er en ledig plads til dig  –   tlf 2976 6585

Har du spørgsmål til kurset eller mht. betaling, så tøv ikke med at kontakte mig på tlf 2976 6585. Er jeg optaget ringer jeg tilbage så snart jeg er ledig, hvis du lægger en besked.
Jeg glæder mig til at møde dig

Mindfulness-meditation

Kurser for virksomheder: Der afholdes kurser tilpasset den enkelte virksomhed. Kontakt mig for nærmere aftale på tlf 29 76 65 85

Kurser for private: Der afholdes kurser, som både henvender sig til dig der har meditationserfaring, og til dig som ikke har mediteret før.

Her kan du se hvilke kurser jeg afholder: www.janniedidia.dk/kurser

Er I en arbejdsplads eller en gruppe, der ønsker et kursus hos mig, er I meget velkommen til at ringe til mig på 29766585.

Meditation er at skabe ro i sindet ved at være centreret, feks ved at fokusere sin opmærksomhed på åndedrættet.
M
indfulness betyder at man neutralt iagttager, hvad der sker i sindet, uden at forholde sig til om det er positivt eller negativt.
Meditaion og Mindfulnesse er være nærværende i sit liv, at opdage hvilke tanker og følelser der optager ens sind, uden at fordømme dem.

Meditation og Mindfulness er at træne dette nærvær. Gennem træningen vil du opnå større centrering og nærvær og få mere indflydelse i dit eget liv.

Mindfulness-meditation er en let tilgængelige meditationsform, der tiltaler rigtig mange.

Meditation har været brugt i mange tusinde år, og ved at lære at meditere får man nogle enkle og meget brugbare teknikker til hverdagen.
Det er en enkel metode til at lære at være mere til stede i vores liv, til at opdage at det ikke er tankernes indhold, der har indflydelse på os, men måden hvorpå vi forholder os til tankerne.

Vi opdager at tanken i sig selv er harmløs, at det er den betydning som vi tillægger tanken, der er afgørende for, hvordan vi reagerer og på vores beslutninger og handlinger

Fokus på åndedrættet gør, at du bliver mere opmærksom på, hvordan dine tanker hele tiden springer fra fortid til fremtid og fra emne til emne.
Vi opdager, hvordan vi hele tiden vurderer om noget er positivt eller negativt.
En vurderingen der foregår ud fra tidligere erfaringer, og derfor vurderer vi ikke ud fra den aktuelle situation. 

Dette er en helt naturlig og normal måde at tænke på, og i mange tilfælde også en nødvendig, instinktiv måde at reagere på.

Met det betyder også at vi sammenblander det, der sker lige nu, med noget der er sket tidligere – vores erfaringer.

At være mindful betyder ikke, at du ikke længere vil får tanker og følelser lige som du plejer. At være mindful betyder, at du nemmere opdager, hvordan dine tanker og følelser påvirker dig og dine beslutninger i den aktuelle situation.

Du vil opdage tanker og spekulationer, som i situationen er nytteløse og formålsløse, men som med en mindful tilgang vil gøre dig mere fri til at finde den rette løsning.

Denne tilgang til livet betyder, at du er mere åben over for de aktuelle valg, der faktisk er i dit liv.

At ændre sin sædvanlige måde at tænke på, behøver ikke at kræve de store omvæltninger. Ved små øvelser i hverdagen kan du træne dig til at være mere bevidst nærværende. Disse øvelser kan trænes, mens du kører på arbejde, laver aftensmad eller hvornår det passer ind i dit liv.

På alle kurser indgår Mindfulness-meditation som en vigtig faktor.

Jannie Didia afholder kurser, hvor du i trygge rammer får mulighed for at meditere og for at opleve, hvordan du kan lade meditation få indflydelse på dit liv.

Kurser for virksomheder: Der afholdes kurser tilpasset den enkelte virksomhed. Kontakt mig for nærmere aftale.

Kurser for private: Der afholdes kurser, som både henvender sig til dig der har meditatonserfaring, og til dig som ikke har mediteret før.

I løbet af et kursus får du mulighed for at finde meditationsmåder, der passer til dig, og redskaber som nemt kan anvendes i netop din hverdag, uanset hvor travl den må være.

Du får mulighed for at mærke, hvordan det føles af være dig uden stress og ydre krav.

   

Psykoterapeut, Coach, Meditationslærer
Jannie Didia, Vesterbro 18 9000 Aalborg
Telefon 29 76 65 85
CVR 35503102

Jannie Didia er certificeret ID-Psykoterapeut, Coach, Supervisor, Parterapi og Mindfulness Meditationsunderviser med egen klinik i Aalborg. Psykoterapi – Coaching – Selvudvikling – Meditation